צמחונות

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

05/08/2008 | 13:04 | מאת: בתאל

שלום דנה, אני צימחונית בבית שתפריטו מורכב בעיקר מחיות מתות שמנוחתן האחרונה בבטן של בני משפחתי. אז אני אוכלת ירקות, ואורז, ויש לי את השניצלים של טבעול שלא הייתי שורדת עד כה בלעדיהם אבל יש רק שני סוגי שניצלים שאני אוכלת (תירס וחזה בגריל, של טבעול כמו שהזכרתי) ורב ארוחות הצהריים נשארות בלי המרכיב המרכזי הזה כי זה כבר מאוס עליי יוצא שאני אוכלת ארוחות קטנות ונהיית רעבה מהר מאוד, אימי אופה המון וככה קורה ששנתיים עיקר הדיאטה שלי מורכבת מעוגות וחלב אני אשמח לעצות, אני לא יודעת אם זה משנה, אבל אני בת 17 תודה מראש בתאל.

לקריאה נוספת והעמקה
05/08/2008 | 13:16 | מאת:

שלום בת אל, לא ברור לי למה רק עוגות ומוצרי חלב. מה לגבי ירקות, פירות, דגנים מלאים- אורז, פסטות, בורגול, דגני בוקר, קטניות- שעועית, אפונה, עדשים, פול, סויה, מוצרי חלב, ביצים, פשטידות למיניהן, מרקים, סלטי פירות, גלידה ויש עוד אין סוף מזונות חוץ מבשר ותחליפיו. אם את לא בטוחה, פני לדיאטנית קלינית לייעוץ אישי. בברכה, דנה