סוכר וסרטן \ השאלה מופנית למנהל הפורום

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

09/04/2008 | 01:32 | מאת: צחיק קומם

1. האם נכון שהגידול הסרטני נוטה להתפתח עם קבלת סוכר באוכל ל. בהנחה שלא ניתן לותר עלהמתקת האוכל באיזה סוכר מומלץ להשתמש 3.האם סוכר גבישי המופק מקנה סוכר אורגני ניתן לצרוך 4. לאחרונה הסטיביה ירד ממדפי חנויות הטבע, האם קרה משהושלא ידוע לציבור? 5 האם קיים סטיביה בצצורת אבקה?

לקריאה נוספת והעמקה
09/04/2008 | 07:54 | מאת:

שלום, חלק מסוגי הסרטן הינם בעלי פעילות מטבולית גבוהה, ולכן צורכים יותר גלוקוז וכן עוד מרכיבי מזון כגון ויטמינים ומינרלים. אין הכוחה חד משמעית המראה כי אנשים שצרכו יותר סוכר הסרטן היה יותר פעיל או היה יותר גידולים או סרטן באופן כללי. לגלוקוז גבוה מאוד גם יכולות להרוס מהלכים מטבוליים.אין המלצה על סוכר מסויים, אך ככל שפחות מעובד יותר טוב כלומר סוכר חום או סוכר קנים או דבש עדיפים ואפשר גם להשתמש בתחליפים כגון סוכרלוז. סוכר הוא סוכר והגוף עושה שימוש במרכיביו לא משנה מקורו ולכן הכל במידה. אין לי מידע מדוע הסטיביה ירד מהמדף ואין לי מידע לגבי צורת הכנתו, זהו לא מוצר המוכר עדיין כבטוח לשימוש ברוב העולם. בברכה, דנה