צימוקים

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

27/02/2008 | 18:41 | מאת: דני

שלום דנה היין הוא טוב, כי יש בו פנולים פוליפנולים ורזרואטרול ועוד. כל זה בא ליין מקליפת הענב בעיקר....אז למה לא לאכול צימוקים במקום לשתות יין ? הכליפה והענב בפנים חוץ מהמיים תודה דני

לקריאה נוספת והעמקה
27/02/2008 | 19:03 | מאת:

שלום דני, חלק מהזמינות של הפנולים תלויה בתסיסה ובהכנת היין בשילוב האלכוהול. השאלה למה לא לאכול את הענבים ולאו דווקא צימוקים. תהליך הייבוש מוריד זמינות פנולים ונוגדי חמצון אחרים. לכן עדיף לצרוך את המוצר הטרי בכל מקרה. בברכה, דנה