גבינה צהובה -ויכוח עם אבא
דיון מתוך פורום תזונה קלינית
שלום רציתי לדעת האם גבינה צהובה 5% מומלצת (כפרוסה אחת ביום) כחלק מתפריט תזונה מאוזן? הערכים לפרוסה הינם: 51 ק"ל 6, ג' חלבון, 1.5 ג' שומן (0.5 ג' שומן רווי) האם הערכים נשארים זהים גם לאחר התחת הגבינה ? האם עדיף לאכול אותה מותחת או בצורתה המקורית? התשובה שלך תימנע המון ויכוחים עם אבא כל ערב סביב נושא הגבינה הצהובה בשאלת מזין /לא מזין תודה
לקריאה נוספת והעמקה
שלום ליהי, אמנם איני מכירה את אביך, מחלות רקע משקל וכדומה, אך לא נראיץת לי בעיה באכילת פרוסה כזו כל ערב, באותה מידה שלא תמני ממנו גבינת קוטג' או סקי 5%. ההתכה לא משנה באופן משמעותי את הערך התזונתי. בברכה, דנה