גבינה צהובה -ויכוח עם אבא

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

01/02/2008 | 20:53 | מאת: ליהי

שלום רציתי לדעת האם גבינה צהובה 5% מומלצת (כפרוסה אחת ביום) כחלק מתפריט תזונה מאוזן? הערכים לפרוסה הינם: 51 ק"ל 6, ג' חלבון, 1.5 ג' שומן (0.5 ג' שומן רווי) האם הערכים נשארים זהים גם לאחר התחת הגבינה ? האם עדיף לאכול אותה מותחת או בצורתה המקורית? התשובה שלך תימנע המון ויכוחים עם אבא כל ערב סביב נושא הגבינה הצהובה בשאלת מזין /לא מזין תודה

לקריאה נוספת והעמקה
01/02/2008 | 21:32 | מאת:

שלום ליהי, אמנם איני מכירה את אביך, מחלות רקע משקל וכדומה, אך לא נראיץת לי בעיה באכילת פרוסה כזו כל ערב, באותה מידה שלא תמני ממנו גבינת קוטג' או סקי 5%. ההתכה לא משנה באופן משמעותי את הערך התזונתי. בברכה, דנה