בירה

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

14/01/2008 | 21:35 | מאת: אלי

ד.נ. פורסם לאחרונה שמחקר חדש של המכון לרפואה סביבתית ומכון קרולינסקה בשטוקהולם בשיתוף ביה"ס לרפואה של אוניברסיטת הרוורד קבע כי שתייה מתונה של בירה מפחיתה משמעותית את הסיכון לחלות בסרטן הכליה. בפרסום זה, שאיננו דו"ח המחקר המקורי, לא צוין באיזו בירה מדובר (שחורה? לבנה?). האם עפ"י הידע הדיאטני, צריך להניח שהכוונה לבירה לבנה? או כל סוג של בירה? אלי

לקריאה נוספת והעמקה
14/01/2008 | 22:32 | מאת:

שלום אלי, המחקר היה בכמה סוגי משקאות אלכוהוליים, והכוונה היתה לבירה לבנה שמכילה אלכוהול. בברכה, דנה