שאלה בקשר לטיגון
דיון מתוך פורום תזונה קלינית
שלום לכם ושנה חדשה טובה אני נער בן 18 עוד מעט,ואני קצת מודאג מהרגלי האכילה שלי אני בדרך כלל אוכל בריא..ירקות בשר וכל מה שצריך הבעיה שלי שאני אוכל מבושל רק שהוא טרי,למשל יום למחרת אני לא יכול לאכול את זה ובדרך כלל אני מטגן את זה(מה שאפשר כמובן),ואני תמיד שומע מההורים שזה לא טוב לאכול הרבה מטוגן,השאלה שלי אם התדירות שאני אוכל בו מטוגן זה בסדר... כמו שאמרתי אני אוכל מבושל רק שזה טרי,ויום למחרת אני מטגן את זה כדי לאכול אוכל מרקים,ירקות,אוכל בריא... תודה על תשומת הלב
לקריאה נוספת והעמקה
שלום, הכ זה עניין של מינון. אין המלצה חד משמעית בנושא, ההמלצה היא כללית, המנעות מטיגון עד כמה שניתן. אני מעריכה אם מדובר בעד 3 פעמים בשבוע לגילך אין בעיה. דאג לטגן בשמן קנולה ושיהיה טרי כל פעם וזמן טיגון קצר ככל האפשר. בברכה, דנה
תודה רבה !