זרעי פשתן

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

25/11/2007 | 12:05 | מאת: מיטל

שלום, רציתי לדעת האם כדאי לקנות את זרעי הפשתן הטחונים של הרדוף (באריזת ואקום)? האם לא נפגעו הערכים התזונתיים? עד מתי, אם כן, ניתן להשתמש בהם (במקרר? במקפיא?) בברכה, מיטל

לקריאה נוספת והעמקה
25/11/2007 | 12:25 | מאת:

שלום מיטל, עדיף לקנות זרעים טריים ולטחון רק לפני שימוש. כל תהליך טחינה פוגם במוצר, גם אם הוא בואקום.לגבי זמני שימוש, רשום על האריזה, אם לא, פני ליצרן. בברכה, דנה

26/11/2007 | 05:45 | מאת: יוכי

אני טוחנת כמות בינונית של זרעי פשתן, ומאפסנת בפריזר. האים זה בסדר מבחינת איבוד ערכים של המוצר?