למנהלת הפורום ולדיאטניות:

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

17/01/2002 | 23:32 | מאת: גלית

אני מעוניינת מאד לשמוע את דעותיכם המקצועיות לגבי מכתבי , תודה רבה באם תענו לי. -גלית.

17/01/2002 | 23:34 | מאת: גלית

המכתב נכתב בתאריך: 15.1. בנושא: השמנה

גלית, במקרה נתקלתי בשאלה החוזרת שלך ואני מקווה שבכלל תעייני ותראי שאני עונה. שוב אני חוזרת וממליצה שתיבדקי, גם כי יש את בגיל המעבר מגיל מוקדם יחסית וגם כי יש בעיה אנדוקרינולוגית. מעבר לכך, היה רצוי שתורידי כ-12 ק"ג ממשקלך ואם באורך החיים הנוכחי שלך - אכילה מאוד מצומצמת + ספורט אני משמינה בכ"ז כנראה משהו אינו מאוזן. האם את מקבלת טיפול הורמונלי חליפי? ממליצה לך בחום לטלפן ליחידה שהמלצתי לך של ד"ר צופיה איש-שלום ואם את גרה רחוק בקשי מהם המלצה לרופא מטפל ודיאטנית באזור מגוריך בהצלחה! (ואשמח אם תכתבי שוב)

מנהלי פורום תזונה קלינית