הפרעות אכילה- מסגרת טיפולית

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

17/01/2002 | 18:02 | מאת: מיקה

זקוקה בדחיפות למידע על מרכזים המטפלים בבעיות של הפרעות אכילה באזור המרכז. ידוע לי על תכנית כזו במסגרת ביה"ח סורוקה. דרושה מסגרת המשלבת מעקב דיאטני, רפואי ויותר מכל שיחות על בסיס אישי ולא קבוצת תמיכה.

17/01/2002 | 22:55 | מאת: adi

היי מיקה, יש מקומות שהם על בסיס פרטי (נסי בפורום הפסיכולוגיה והפסיכיאטריה). אם את מחפשת מקום על בסיס ציבורי אז יש מרכז מעולה בתל-השומר. הנה הכתובת: http://doctors.co.il/forums/list.php?f=6 עדי

20/01/2002 | 00:15 | מאת: שושי

בבי"ח איכילוב יש תכנית לטיפול בהפרעות אכילה. אני מניחה שגם בבתיה"ח האחרים באזור.

מנהלי פורום תזונה קלינית