שאלה

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

16/04/2002 | 19:26 | מאת: דנה

שלום אני לוקחת רדוקטיל (10 מ"ג) זה עובד ונותן לי תחושה של שובע עם כמות מועטת של אוכל איך יהיה הכי אפקטיבי לעשות דיאטה על איזה מאכלים עדיף לוותר ואיזה כדאי לאכול מה אפשר לאכול הרבה?

17/04/2002 | 14:06 | מאת: adi

דנה, למה את לוקחת את הכדורים? אני אישית מעדיפה שלא לקחת כדורים "השינוי צריך לבוא ממוחו של אדם ולא ממערכת העיכול שלו". עדי

דנה שלום! טיפול בהשמנה דרך תרופות לא ישחרר אותך מהצורך בהדרכה תזונתית. הדרכה כזו תעזור לך לטווח הארוך לשמירה על משקל תקין (שהרי תרופות לא לוקחים לעד...). לכן עלייך לפנות לקבלת ייעוץ אישי של דיאטנית (האם הרופא שרשם לך התרופה לא הפנה אותך?). נועה

מנהלי פורום תזונה קלינית