שאלה

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

14/04/2002 | 14:15 | מאת: איריס

יש לי שאלה, קצת מוזרה, שאני מתביישת לשאול את הרופא, אני אפילו לא יודעת אם זה הפורום המתאים, אבל אולי תוכלו לכוון אותי. אני בחורה בת 30, וכשאני אוכלת, כשאני בולעת, כואב לי בבית השחי השמאלי. זה לא קורה כשאני שותה, רק בשעת האכילה, אבל לפעמים גם סתם כך באמצע היום בלי שום סיבה. האם זה קשור או יכול להיות קשור לבלוטות כלשהן ? האם זה קשור או יכול להיות קשור לכדורים משלשלים שאני לוקחת בקביעות, ובזמן האחרון העליתי את המינון ? האם זה קשור או יכול להיות קשור להפרעת אכילה או למשקל נמוך ? האם יש מקום לדאגה ?

14/04/2002 | 19:23 | מאת: ניקולט

הפרעת אכילה ומשקל נמוך יכולים לגרום להמון בעיות בריאותיות וגם לכאבים בלתי מוסברים. פני במהירות לאחד מהמרכזים שם ידעו לטפל בהפרעת האכילה שלך.

איריס שלום! התשובה לכל שאלותייך היא - ייתכן! אל תתביישי וגשי להבדק, את חייבת זאת לעצמך! כמו כן, אם כדורים משלשלים הפכו להיות חלק מחייך, הרי שזוהי התמכרות - שהיא מסוכנת! עלייך לפנות לטיפול (לאו דווקא תזונתי) בהקדם. נועה

מנהלי פורום תזונה קלינית