תזונה לחיילת

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

13/04/2002 | 21:03 | מאת: גלית

שלום אני בת 19 ונמצאת בתקופה זו בצבא. מזה כשישה שנים אני נמצאת בעליה מתמדת במשקל, והיום מגיע לכמעט 90 ק"ג. במשך השנים ניסיתי כל מיני דיאתות שלא עזרו לי. היום אני נמצאת בשלב שבו אני מרגישה שהמשקל שלי משפיע על היכולת שלי להנות מהחיים שלי. לאיזו מסגרת אני יכולה לפנות כדי לקבל עזרה מקצועית עם התזונה שלי ותהליך ההרזיה?

13/04/2002 | 22:52 | מאת: adi

גלית, יש דיאטנים/יות בצבא!!! אפשר ללכת דרך הרופא הצבאי. עד אז: 1. רישום של מה שאת אוכלת. 2. ספורט!!! 3. העדיפי עד כמה שאת יכולה, מוצרים הדלים בשומן ובסוכר על פני אלו העשירים בהם. 4. שתי המון מיים!!! 5. ירקות!!!!!1 6. לזכור, שלא עלית ל90- קילו ביום וגם לא תרדי ביומיים. זה תהליך! 7. על כל 5 קילו שאת יורדת, שינוי!! 8. רצוי בהחלט שתלכי לדיאטנית. עדי

גלית שלום! ברמב"ם וודאי גם במרכזים רפואיים אחרים הקשורים לצבא, יש דיאטניות. אפשר לקבל הפניה אליהן דרך רופא היחידה. את בהחלט זכאית לטיפול זה. אם את לא מעוניינת לעשות זאת דרך הצבא, הרי שיש דיאטניות פרטיות רבות וכן מסגרות קבוצתיות שבהחלט יכולות לעזור. בהצלחה נועה

מנהלי פורום תזונה קלינית