שיבולת שועל

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

10/12/2006 | 17:45 | מאת: יפית

האם יש הבדל בין שיבולת שועל[קווקר] מבושל או לא מבושל-הכוונה לפתיתי קווקר מלא

לקריאה נוספת והעמקה
11/12/2006 | 10:41 | מאת: דנה ויינר

שלום יפית, בבישול חלק מהויטמינים נהרסים, אך מלבד זה איני רואה סיבה להבדל משמעותי בין השניים. בברכה, דנה

11/12/2006 | 22:08 | מאת: יפית

שמעתי כאילו הבישול עוזר לתת ביטוי טוב יותר למרכיבי שיבולת שועל?

מנהלי פורום תזונה קלינית