בשר כבש

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

19/11/2006 | 15:33 | מאת: גילי

שלום, אני יודע שבשר כבש אינו מומלץ לצריכה בשל תכולת השומן הגבוהה אשר קיימת בו. בכל אופן, רציתי לדעת האם יש בו ברזל ו-B-12 כמו בבשר בקר (במידה וצורכים פעם בכמה חודשים)? תודה

לקריאה נוספת והעמקה
19/11/2006 | 17:23 | מאת: דנה ויינר

שלום גילי, יש בהם פחות או יותר מידה שווה של ברזל. אין מידע מלא לגבי ויטמין B12, אך להערכתי מדובר בכמות דומה. בברכה, דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית