מועדי נטילת ויטמינים

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

03/04/2002 | 17:25 | מאת: דורון

1) ויטמינים מסיסי שמן יש לקחת עם הארוחה כי הם נספגים טוב יותר עם השומן שבאוכל. האם ויטמינים מסיסי מים אפשר לקחת גם על קיבה ריקה וגם על מלאה ? (בשני המקרים יש מים בקיבה) 2) מה היא קיבה ריקה ? האם צריך לעבור פרק זמן מינימלי עד לארוחה או לאחריה ? האם יש פרק זמן מקסימלי ?

05/04/2002 | 21:07 | מאת: ניקולט

קיבה ריקה היא : שעתיים אחרי האוכל או חצי שעה לפני הארוחה. כאשר אתה נוטל ויטמינים או מינרלים ורוצה להפיק את המירב קרא את ההוראות שעל הבקבוק. חב' הויטמינים יודעות הכי טוב.

מנהלי פורום תזונה קלינית