משקל קבוע

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

15/01/2002 | 13:54 | מאת: סיגל

שלום רב. אני בת 30 גובהי 1.60 ומשקלי 68 ק"ג. משקל זה הינו משקלי בערך מאז התיכון . לעיתים הייתי משמינה מעט (עברתי שני הריונות) אבל תמיד, גם לאחר דיאטה, אני חוזרת למשקל זה ו"נתקעת". אני מקפידה על תזונה פחות או יותר בריאה ומתעמלת כ- 3 פעמים בשבוע. כיצד אוכל לתת "פוש" נוסף על מנת לרדת עו כ- 5-10 ק"ג ולהשאר במשקל זה?

15/01/2002 | 22:35 | מאת: adi

סיגל, טיפים שייתנו לך פוש נוסף: 1. לרשום כל מה שאת אוכלת!!!! 2. הגבירי את תדירות הפעילות הגופנית שלך!!!! 3. ממתקים וכו' לא ממש רצוי שיהיו בבית!!! 4. זהי קשיים (איזה חלק של היום יותר קשה(? 5. ירקות!!!! 6. שתי המון מיים!!!! 7. לא ציינת אם את מניקה או לא. כדאי לציין זאת. 8. לכי לקבוצת תמיכה או דיאטנית. לבד לא!!!! 9. רשמי לך את רשימת המטרות שבעתיין את רוצה לרזות, ותלי על המקרר. 10. לרדת אפילו 10% מהמשקל, ממש, אבל ממש, לא קל. עדי

מנהלי פורום תזונה קלינית