טיפות לעצירות בזמן הריון

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

22/03/2002 | 08:45 | מאת: מאיה

לקחתי טיפות טבעיות לעצירות בשם YOBSALAX - אשר עזרו לי מאוד לנושא העצירות. תוך כדי טיפול גיליתי כי הנני בהריון ואסור לקחת טיפות אלו בזמו הריון. (הטיפות מכילות:1% אסקולצ'יה, גליצרין צמחי, כוהל בנפח 1%) מה ההשלכות היכולות לקרות כתוצאה מנטילת טיפות אלו בזמו הריון?

24/03/2002 | 08:24 | מאת: ליטל להב

שלום מאיה לצערי הרב ,ענף התזונה הקלינית שבו עוסק פורום זה, אינו מתעסק בעניני צמחי מרפא, מהסיבה הפשוטה, שמבחינתנו רב הנסתר על הגלוי בתחום זה לפחות. איני מכירה את הצמחים מהם מורכב התכשיר. איני יודעת אם צרכת ממנו ליטרים או טיפות בודדות. אינטואטיבית לא נראה לי שנגרם נזק נורא, אם השימוש היה מועט, ולא לאורך זמן רב. עצתי הכנה: רופא הנשים שלך אחראי לשמירת הריונך התקין. התיעצי עמו. בנוסף, מעתה ואילך, שימי לב שאת יודעת מה את מכניסה לגוף שלך. יש לך אחריות כפולה מעכשיו: על עצמך ועל התינוק.

מנהלי פורום תזונה קלינית