Glutamine Safety

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

19/03/2002 | 08:57 | מאת: Yosi

Hi, I read quite a lot about the positive effects of Glutamine in the immune system, in protein synthesis, muscle cell volumizing and more. However, I would like to know if Glutamine has negative effects too. I am talking about small dosages of 4g-10g Sincerely, Yosi

יוסי שלום! גלוטמין הינה חומצת אמינו הקיימת באופן טבעי בחלבונים אותם אנו אוכלים. ישנם חלבונים המכילים ריכוז יחסית גבוה שלה ויש כאלה שמכילים פחות. באופן ממוצע מסך כל החלבון הנאכל ביום - הגלוטמין יכול להוות כ 20%-15 מחומצות האמינו. גם אם תעלה את חלקו היחסי של הגלוטמין עד 25%, לא נראה לי שצפוי נזק. נועה

מנהלי פורום תזונה קלינית