מותר?

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

16/03/2002 | 12:16 | מאת: עינת

מותר לתימנוקת בת 9 חודשים לאכול אורז לבן -חום עם קצת בצל מטוגן? בכלל - היא אוכלת כבר מוצקים, ולפעמים אנו מטגנים קצת בצל בירקות ואורז לנן - מותר לה גם קצת שמן?אבוקדו? קוקוס? ובכלל - מה יקרה לה עם היא אוהבת לאכול גם אוכל שלנו?חלב?

17/03/2002 | 22:13 | מאת: עינת

...

עינת שלום! הרבה אימהות לתינוקות בגיל בתך מפנות אלינו שאלות דומות לשלך (את יכולה לעשות חיפוש באתר). את כולן הפנתי בשלב הראשון לאתר של משרד הבריאות אשר רק לאחרונה הוציא המלצות מעודכנות להזנת התינוק הבריא. את מוזמנת לגלוש, להתרשם ולהחכים. אם עדיין יהיו לך שאלות לאחר מכן, את תמיד מוזמנת לחזור ולשאול אותנו. http://www.health.gov.il/public/baby/feed/index.htm נועה

מנהלי פורום תזונה קלינית