כבד עוף

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

10/03/2002 | 15:21 | מאת: שרון

האם מותר לאכול מנת כבד עוף פעם בשבוע? האם יש משמעות למשקלי? (9

10/03/2002 | 15:49 | מאת: שושי

אין דבר, אפילו לא בריא, שייגרם נזק מאכילתו פעם בשבוע, למשקל או לבריאות. מומלץ לאכול כבד עוף מדי פעם כי יש בו הרבה ברזל.

שרון שלום! אם נתת משקל, אז הוא לא מובן. כבד הוא לא מזון מומלץ במיוחד מבחינת תכולת הכולסטרול והשומן הרבה. לעומת זאת יש בו גם תכולה רבה של ברזל ואבץ. אם אין לך בעיה של שומנים וכולסטרול, את בהחלט יכולה לאכול מנת כבד פעם בשבוע ללא חשש. נועה

מנהלי פורום תזונה קלינית