לחץ דם - תזונה נכונה

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

08/03/2002 | 22:47 | מאת: זוהר

סובל מלחץ דם גבוה מטופל ב- Vascace-Plus אשמח לקבל המלצה על פריטי המזון המפורטים בהקשר להשפעתם על לחץ דם גבוה: שקדים אגוזי קאשיו אגוזי מלך בצל ירוק פטרוזיליה בתודה זוהר

זוהר שלום! לא ציינת אם אתה סובל ממחלות נוספות והאם לחץ הדם הגבוה קשור בהשמנה. אם קיימות בעיות נוספות, ייתכן ותשובותי אינן מתאימות. בהנחה כי זו הבעיה היחידה, אזי אין מניעה לאכול אגוזים למיניהם (כל עוד הם אינם מומלחים) וכן פטרוזיליה ובצל ירוק. נועה

02/05/2002 | 14:00 | מאת: עננהכה

11/08/2002 | 15:42 | מאת: יעל

מנהלי פורום תזונה קלינית