איך להוריד את מה שהעלתי?

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

08/03/2002 | 10:19 | מאת: שוגר

אני כבת 20, גובה 1.61, משקל 49. מאז ומעולם הייתי "רזונת" ומוגדרת כ"שלישון תחתון" (במשקל) עפ"י הרופא. לאחרונה "השתנה מבנה גופי", אינני חושבת שאני שמנה אולם אני מודעת לכך ששמנתי, פתאום יש לי בטן ו"צמיגים" בצדדים וכל זה התרחש בחודש אחד! אני מעוניינת לחזור למצבי הקודם אולם לא מעוניינת לעשות דיאטה רצינית ולרדת יותר מידי! איזה מזונות עלי להוריד מהתפריט ואילו להוסיף על מנת להוריד את מה שעליתי ולא יותר מידי?

08/03/2002 | 10:28 | מאת: adi

היי, יש לך תת משקל!!!! עדי

שוגר! האם עלית במשקל? 49 משקלך הנוכחי או הקודם? בכל מקרה זהו משקל נמוך (אך תקין) לגובהך ולא רצוי שתרדי עוד במשקל. אם תעשי שינויים בתפריטך קרוב לוודאי שאכן תרדי במשקל וזה לא נראה לי רצוי. את צעירה ובגילך עדיין יכולים להתרחש שינויים הורמונלים אחרונים הקשורים בהתבגרות וייתכן שזוהי הסיבה להתעגלות שאת מתארת. ההצעה שלי להתמודדות במקרים כאלו היא לשלב פעילות גופנית, הן ארובית והן מחטבת ש"תחזיר" לך את הגוף אותו את מבקשת. נועה

מנהלי פורום תזונה קלינית