לופוס ותזונה

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

09/01/2002 | 10:20 | מאת: צוף

שלום אני חולת לופוס, מערכתי (כלייתי) לאחר טיפולי כימוטרפיה וסטרואידים (שנתיים). רציתי לדעת איך אני יכולה לשקם את הגוף ע"י תזונה נכונה (המעטה בחלבונים) אלו מזונות עלי לאכול יותר ומאלו להימנע? כמה חלבון עלי לצרוך ביום? תודה רבה וברכות על פתיחת הפורום.

צוף שלום! כאשר מופיעה פגיעה מערכתית המערבת את הכליה, יש צורך בדיאטה אישית מפורטת ומדויקת אותה מתכננת דיאטנית המתמחה בתחום הנפרולוגי. המלצתי לך היא לפנות דרך קופת החולים שלך לקבלת טיפול הכרחי זה. בברכה נועה

מנהלי פורום תזונה קלינית