המלצה לדיאטה

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

06/03/2002 | 12:01 | מאת: אור

אני כבת 22 גובהי מטר 168 ומשקלי כרגע 56 ג"ק הייתי מעוניינת לרדת כ- 5 ק"ג בזמן המהיר ביותר , הנני מתאמנת בחדר כושר 3 פעמים בשבוע במהלך החודש האחרו. הייתי מעוניינת לקבל המלצה על דיאטה טובה וממולצת ?

אור שלום! משקלך תקין ונמצא בגבול התחתון של הנורמה! זה יהיה לא אחראי ולא מקצועי מצידי להמליץ לך על דיאטה, מה גם שמטרת האתר אינה לספק תפריטים לדיאטה. דבר נפלא שאת עושה ויכולה להמשיך בו תמיד הוא הפעילות הגופנית. כאשר מתמידים בכך משיגים מטרות נוספות כמו שיפור הכושר, פעילות לב ריאה, שיפור בהרגשה הכללית וחיטוב הגוף. נועה

מנהלי פורום תזונה קלינית