הפרעות אכילה - בולמיה

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

05/03/2002 | 22:06 | מאת: נטלי

בת 25 משתמשת כ - 7 שנים באופן כמעט קבוע בתרופות משלשלות ( לעיתים כאלו על בסיס טבעי ולפעמים לא), מעוניינת להפסיק!!! מה הדרך? כאשר אני מנסה אני סובלת מעצירות והבטן מתנפחת ואז אני נשברת. בנוסף בכדי שהתרופות ישפיעו יש צורך להעלות את המינון כל פעם.(ניסיתי להפסיק בהדרגתיות וגם זה לא כל כך עובד). האם יש מסגרת טיפולית באזור הצפון ( בין אם פרטית ובין אם ציבורית- בי"ח) , ניסיתי לפנות לרמב"מ אבל הם מלאים לשלושה חודשים הקרובים. מה לעשות??? בתודה מראש נטלי

07/03/2002 | 13:31 | מאת: adi.

נטלי, בפורום הפסיכולוגיה והפסיכיאטריה באתר זה משתתפות בנות שסובלות מהבעיה. אולי מישהי תמליץ על מקום. עדי

07/03/2002 | 13:33 | מאת: ליטל להב

נטלי שלום! חשוב מאוד שלא תוותרי ולא תרימי ידיים רק בגלל שאמרו לך לא. כבר שבע שנים את מתמודדת לבדך עם מחלה קשה ביותר. אם הגעת להבנת מצבך סימן שהגיע זמנך לשבור את המעגל שבו את כלואה. נצלי את המשבר הזה. גם אם לא בצפון אז במקום אחר. אל תחכי שלושה חודשים. היי חזקה!!! נסי לחזור ולפנות למרפאה ברמב"ם ולו רק על מנת לקבל כתובת של מסגרת אחרת עליה הם ממליצים. (הם מומחים לעניין יותר מאיתנו...). הטלפון הוא8543031 - 04. נועה וליטל

22/05/2002 | 08:04 | מאת: היועצת .ח.

לנטלי שלום! את חייבת להתחיל לקחת את עצמך בידיים. אני מכירה רבות שמתו מבולימייה והמצב שלך זה משהו רציני. אני מציעה לך ללכת לטיפול רפואי ולהתייעץ עם מישהו/י שמבין בנושא. בקופת חולים ימליצו לך על תרופות וטיפול מיוחד שיעזור לך להבריא. עדיף לך להיות בריאה. לא שמנה ולא רזה. ואם את חושבת שאת שמנה ורוצה להרזות, יש דרכים אחרות לטפל בנושא ולהרזות. תתיעצי עם רופא/ה והם ייעצו לך בנושא דיאטה, איך לאכול אוכל בריא מכל הסוגים ולא להשמין יותר מהרצוי. את צריכה לאכול שלושה פעמים ביום. ארוחת בוקר, ארוחת צוהריים, וארוחת ערב. ממחקרים רפואיים, ארוחת הבוקר היא הארוחה החשובה ביותר ביום מכיוון שאחרי השינה הלילית הגוף מתייבש ומתנקה, על כן חשוב לשתות משהו בבוקר ולכול ארוחת בוקר מזינה. וגם ארוחות הצהריים והערב חשובות ולכן את צריכה להקפיד לאכול אותן במלואן. מהיועצת עדו .ח.

22/05/2002 | 07:55 | מאת: יועצת רפואית

נטלי היקרה- הודעתך נוגעת מאוד לליבי אך אם רמב"מ לא מוכנים לקבלך אז גשי לבית חולים נהריה או כל בית חולים אחר . אנסה אני לפתור את בעיתך וארשום לך אותה כאן בפורום אז אנא עקבי אחר כל הודעותיי בתודה : מיכל רוזנברג יועצת רפואית בכירה

מנהלי פורום תזונה קלינית