קפה נטול קפאין

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

04/03/2002 | 12:58 | מאת: דני

שקלתי לעבור ולצרוך נס קפה נטול קפאין,האם בסופו של התהליך שהקפה עובר הינו נשאר טבעי ובריא יחסית? לדוגמא בדיאט קולה מוסיפים חומרים שעד היום הינם שנויים במחלוקת.... תודה,על חוות דעתכם.

04/03/2002 | 19:11 | מאת: לאה

האם באמת אין בקפה נטול קופאין- קפאין? או שרק במנון נמוך יותר?. הקפה על בסיס צמח העולש - פשוט נורא

לאה שלום! בקפה "נטול "קפאין יש 3.5% מכמות הקפאין בקפה הרגיל. נועה

06/03/2002 | 18:12 | מאת: ניקולט

אכן, בקפה המסומן כנטול קפאין אין קפאין. הבעיה היא שפעולת ניטרול הקפה מן הקפאין היא אגרסיבית וכולל חומרים לא בריאים. יש הטוענים שיש חשש שהם אף מסרטנים.

דני שלום! טכנולוג מזון יהיה מוסמך יותר לענות על שאלה זו. כעיקרון לא ידוע לי על כך דבר. נועה

מנהלי פורום תזונה קלינית