תזונה בגיל שנתיים

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

01/03/2002 | 23:19 | מאת: רומי

יש לי ילד בן שנתיים ו 3 חודשים שבחודש האחרון אוכל מעט מאוד אוכל מוצק ורוצה לשתות רק רמדיה צמחית כשהוא רעב האם מבחינה התפתחותית יכול להיגרם לו נזק אם זה מהווה את הבסיס העיקרי של האוכל במהלך היום

04/03/2002 | 13:59 | מאת: ליטל להב

היי רומי לא ציינת מה היה קודם: מה היתה התזונה של ילדך? באיזו כמויות? האם התפתחותו עד כה תקינה? האם חל שינוי במצבו הבריאותי בתקופה האחרונה? האם חל שינוי אחר?בדרך כלל בגיל שנתיים + התזונה של הילד היא של אוכל מוצק ברובו, ותוספת פורמולות כבר אינה חיונית (אם כי לא מזיקה, בוודאות). בקצרה אוכל לומר כי הזנה המבוססת על פורמולה צמחית כהזנה בלעדית אינה מספיקה לילד בן שנתיים בפרט, ולאף ילד/תינוק ככלל. חזרי אלי עם תשובות לשאלותי הראשונות ואוכל לענות לך באופן מפורט יותר

מנהלי פורום תזונה קלינית