אולי משהו יודע כמה קלוריות שורף אדם במוצע?

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

01/03/2002 | 18:40 | מאת: יעקב

אם אפשר את כל טווחי הגילאים

01/03/2002 | 18:57 | מאת: adi

יעקב, זה משתנה מאדם לאדם!!!!! עדי

03/03/2002 | 08:20 | מאת: יעל

בדרך כלל יש משהו בסיסי, ועל זה תוספת פעילויות, הבסיס זה המשקל שלך כפות 24 שעות, בתנאי שאתה שוכב דומם, כל 24 שעות, כל תוספת פעילות שורפת יותר, אתה יכול לחשב את הבסיסי שלך, ותהיה לך נקודת מוצא לשאר.

03/03/2002 | 08:51 | מאת: קשקש

כלומר כל קילו = עוד 24 פחיות Pepsi-Max -:)

יעקב שלום! כדאי להבין ששריפה קלורית ממוצעת של אדם מחושבת בנוסחא הכוללת בה מס' גורמים: מין, גיל, גובה ומשקל. על כך אנו מוסיפים פקטורים כמו פעילות גופנית על פי עצימותה ומשכה וכן מצבי חולי בדרגות מסוימות. האם אתה מעונין בנוסחא? אם אתה רוצה יש ברשת אתרים אם מחשבונים שעושים לך את החישוב במדויק. ערוך חיפוש לפי שם הנוסחא - הריסון בנדיקט. נועה

מנהלי פורום תזונה קלינית