קיטניות

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

01/03/2002 | 16:44 | מאת: אלון

שלום, האם אפשר לתרגם לעברית את הקטניות - navy beans kidney beans lima beans והאם אכילת קיטניות אלו יגרמו לסביבה חומצית או בסיסית בגוף. תודה

אלון שלום! יש מגוון רחב ביותר של קטניות ובכל אזור בעולם יש סוגים שונים. בארה"ב יש מגוון קטניות אשר אינן מוכרות בארץ, למשל ה navy beans וה lima beans. לדעתי ה -kidney beans זו השעועית הלבנה הרגילה. אשמח אם תסביר לאיזו סביבה שהופכת חומצית / בסיסית אתה מתכוון - הקיבה, חלק אחר במע' העיכול, הדם? וגם אם זה מתקשר לתאוריה נטורופטית / סינית / טבעית כלשהי. נועה

מנהלי פורום תזונה קלינית