למה הכוונה המון סיבים?

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

26/02/2002 | 14:11 | מאת: גיל

אני צורך, פחות או יותר, 5 מנות פרי ליום, 2 לחמניות מחיטה מלאה ו60 גרם ברנפלקס: אלא מקורות הסיבים העיקיריים שלי. האם בתפריט כזה, שעשיר בנוסף גם בירקות, יש עודף סיבים?

גיל שלום! כמות סיבים גדולה מידי היא מושג יחסי ותלוי בשאר ההרגלים שלך, למשל שתייה. ממה שאתה מתאר, קשה להעריך את הכמות כי יש חשיבות לכמות וסוג הירקות והפירות ועד כמה אתה מקלף אותם, אם בכלל. על פניו נראה שאתה נמצא בתחום ההמלצות לצריכת סיבים. נועה

מנהלי פורום תזונה קלינית