הפסקת גלולות לקראת הריון נוסף

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

24/02/2002 | 23:02 | מאת: יעל

שלום, ילדתי את בני הבכור לפני 10 חודשים. הוסת שלי לא היה סדיר אף פעם כמעט, למעט התקופה שלפני ההריון הראשון, בגלל כל מני סיבות (ביניהן תת-פעילות קלה של בלוטת התריס). כיום אני משתמשת בגלולות מסוג Ortho-Cyclen. בעלי ואני החלטנו שרוצים הריון נוסף בעוד 8 חודשים, בערך. שאלתי: האם עלי להפסיק לקחת גלולות במשך זמן מה ולמשך כמה זמן לעשות את ההפסקה? כמו כן, האם שימוש בגלולות לא יכול לפגוע בביוץ (גם ככה הביוץ אצלי לא 100%)? תודה - יעל

יעל יקרה! אני חושבת שהתבלבלת בפורום...! אנו עונים כאן על שאלות הקשורות בתזונה! אני חושבת שאת צריכה לפנות לפורום העוסק ברפואת נשים. בברכה נועה

27/02/2002 | 21:16 | מאת: יעל

נעה שלום, את צודקת. משום מה היה נדמה לי שאני בפורום של גניקולוגיה וגיליתי את הטעות רק אחרי ששלחתי את ההודעה. תודה ולהתראות - יעל

מנהלי פורום תזונה קלינית