פירות לתינוקות

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

24/02/2002 | 16:53 | מאת: נעמי

שלום, רציתי לדעת האם קיים הבדל משמעותי בין ארוחת פירות מוכנה שקונים לתינוקות לבין הכנת הפירות בבית מבחינה תזונתית? תודה מראש

נעמי שלום! מבחינה תזונתית אין הבדל משמעותי, וזאת בתנאי שמקפידים על הכנת הפרי (ללא קליפות, ריסוק/מעיכה אחידה ללא גושים, מתן עם סיום ההכנה). בהערת אגב, עד שלא מגיעים לשלב של אכילת פרי טרי כפי שהוא, יש ויתור על ערכים תזונתיים מסויימים שמקורם בפירות (סיבים, ויטמינים). בחודשים הראשונים, חשיבות מתן הפירות תהיה בהצגת מרקמים וטעמים חדשים. נועה

מנהלי פורום תזונה קלינית