ללא פחממות

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

20/02/2002 | 09:22 | מאת: lala

שלום ברצוני לשאול על תזונה- תכנית אוכל שלא כוללת פחממות מעובדות לדוגמה: בוקר 240 גר פרי טרי כמו תפוח יוגורט 240 גר' צהרים= 120 גר חלבון למשל עוף 480 גרם ירק מבושל + ירק חי + 2 כפות שמן זית/טחינה ערב= 120 גרם חלבון + 480 גרם ירק חי + 240 גרם ירק מבושל +שמן 2 כפות.

21/02/2002 | 08:06 | מאת: ליטל להב

שלום lala הייתי רוצה שתגדירי עבורי את המונח פחממות מעובדות. האם הכוונה היא לסוכר לבן? ללחם לבן? הבנת הדברים על פי הגדרתך תוכל לעזור לנו להבין את שאלתך. בהתייחס לתפריט ששלחת, בחישוב מהיר הוא מכיל בערך כ-1500 קלוריות (בעיקר בגלל השומנים המצורפים, כ- 600 קלוריות בערך). אינני יודעת מהו משקלך, גובהך וכו', ולכן איני יכולה להתייחס לגבי התאמתו אלייך. חוץ מזה, התפריט שנתת אכן מכיל פחממות (סוכרוז, לקטוז,ועוד). חזרי אלי עם הגדרותייך ואשמח לעזור.

מנהלי פורום תזונה קלינית