תזונה מומלצת להריון

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

18/02/2002 | 12:19 | מאת: סילבי

אני בשבוע שישי להריוני. רציתי לדעת האם אני צריכה לאכול יותר ממה שאכלתי לפני ההריון ? התפריט היומי שלי הוא כזה: 1 יוגורט 5 פרוסות לחם שחור+גבינה/פסטרמה קערת קורנפלקס+חלב 300 גר' ירקות 2-3 פירות 2 ביצים - אחת לשבוע בשר/דגים - פעמיים בשבוע בעלי טוען שאיני אוכלת מספיק. האם הוא צודק ? תודה.

סילבי שלום! תזונתך כעת בהחלט מתאימה לתהליך של ירידה מתונה במשקל אבל עכשיו עליך להוסיף לתפריטך כ - 300 קלוריות נוספות בכל יום. מומלץ שהן יגיעו בתור מנה נוספת של תחליפי לחם (יכול להיות פרוסת לחם, חצי כוס פחמימה מבושלת וכדומה), מנה נוספת של פרי ומנה נוספת של מוצר חלב כלשהו (מעדן, פרוסת גבינה, כוס חלב). כמו כן כדאי להקפיד לקחת תוספי ברזל וחומצה פולית, ע"פ המלצת הרופא. נועה

18/02/2002 | 16:36 | מאת: מיכל- דיאטנית קלינית

הי סילבי, תוכלי למצוא כתבה שלמה בנושא באתר- WWW.NATURETOUCH.CO.IL המלצות לגבי תזונה, תוספי מזון וטיפים נוספים בהריון. שיהיה במזל טוב

מנהלי פורום תזונה קלינית