דיאטה

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

18/02/2002 | 11:11 | מאת: חלי חי

אני בת 16 ובחופש הגדול השיתי דיאטת רצח הורדתי 20 קילו בתוך שבועיים. שקלתי בהתחלה 70 קילו ובסוף שקלתי 50 ומאז הורדתי עוד 5 קילו על ידי שימוש בכדורים משלשלים ומאז אני לא יכולה להפסיק אם הדיאטה מה לעשות?

18/02/2002 | 11:56 | מאת: adi

לחלי, אם לא פנית לעזרה מקצועית כלשהי, עדיף שתעשי זאת עכשיו!!!!! משקל התחלתי של 70 קילו, לא אומר דבר. השאלה היא אם הוא היה בהתאם לגובה. יש הבדל אם הבחורה היא 1.60 או 1.80 מ'. עדי

חלי שלום אני ממליצה לפנות בהקדם למרפאה להפרעות אכילה ברמב"ם או בכל מרכז רפואי אחר הקרוב לאזור מגורייך נועה

מנהלי פורום תזונה קלינית