אכילה

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

17/05/2003 | 23:58 | מאת: מרי

ושט שהתאחה לאחר שבוע, מה ניתן לאכול דרך הפה, השלבים בסוגי האוכל, והסכנות הצפויות.

20/05/2003 | 08:22 | מאת: נועה ברימברג-אזרד

מרי שלום אני מפנה את שאלתך לדיאטנית המומחית בתחום, אנא עוד קצת סבלנות ונחזור עם תשובה. נועה

21/05/2003 | 08:33 | מאת: מירי חינגה

מרי שלום, מה הכוונה וושט שהתאחה? האם היה בו נקב מאיזושהי סיבה (פרפורציה), האם עברת הליך ניתוחי כלשהו? באופן עקרוני התחלת הזנה לאחר פרוצדורה בושט הנה במרקם נוזלי (מוצרי חלב ניגרים, דייסות, מרקים, מזון טחון בבלנדר וכדומה). זאת למספר ימי הסתגלות. כתבי בבקשה יותר פרטים. בברכה, מירי.

מנהלי פורום תזונה קלינית