סוכרת הריון

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

16/02/2002 | 19:50 | מאת: gi

אובחנתי כבעלת סוכרת הריון, אשמח לקבל טיפים לתזונה מתאימה בתקופה זו. השעות הקשות הן שעות הערב, בהן הרעב גובר? מה עושים? האם מותר לנשנש? ואם כן מה?

gi שלום! אני מאוד מקווה שלאחר שאובחנת קיבלת ייעוץ תזונתי מדיאטנית כפי שמגיע לך, ושתמשיכי להפגש איתה כל תקופת ההריון. לשאלותייך, יש קשר ישיר בין התזונה לתוכנית האינסולין שאת מקבלת (סוג האינסולין, כמה יחידות ובאיזה שעות), ולכן לא יהיה נכון מצידי לתת לך עצות על "עיוור". בכל מקרה, בדיוק על שאלות אלה אמורה לענות הדיאטנית המטפלת בך ושזהו תחום ההתמחות שלה. נועה

מנהלי פורום תזונה קלינית