נשירת שיער

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

15/02/2002 | 16:35 | מאת: נטלי

אני סובלת מנשירת שיער חזקה. הנשירה שלי מלווה עם גירויי הקרקפת . הייתי אצל הרופא שהמליץ לי ויטמין , אך אינו עוזר לי . מה עליי לעשות?

16/02/2002 | 14:16 | מאת: לוין אסתר-קינסיולוגית

לנטלי לנשירת שיער גורם ריגשי. איבחון הגורם וטיפול בו יעזור.

18/02/2002 | 16:05 | מאת: יעל

מה זאת קינסיולוגיה ואיך עושים אבחון כזה?

18/02/2002 | 16:47 | מאת: מיכל- דיאטנית קלינית

נשירת שיער יכולה להיות מסיבות שונות, בינהן- תזונה לא מאוזנת, אנמיה (חוסר דם), מתח וכו'. איזה ויטמין הרופא המליץ לך וכמה זמן לקחת אותו? חשוב שתקבלי מספיק ויטמיני B, אבץ, (האם את אוכלת בשר, אם לא- האם את אוכלת תחליפים מתאימים) תוספים נוספים שיכולים להועיל- L-ציסטאין (חומצה אמינית), סיליקה ועוד. בנוסף את יכולה להשתמש בשמפו המכיל רוזמרין (המשפר את זרימת הדם לראש), אך כאמור הדבר לא יעזור ללא תזונה מספיקה.

מנהלי פורום תזונה קלינית