חלב נאקה

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

14/02/2002 | 08:23 | מאת: לירון

רציתי לשאול האם חלב נאקה טוב נגד קנדידה? האם חלב נאקה מכיל יותר מדי שומן והאם הוא יכול לגרום לנזק בריאותי? תודה [email protected]

לירון שלום! ידוע לנו על וטרינר מהפקולטה לרפואה של בן גוריון החוקר את תכונות חלב הנאקה. הוא מדווח על הרכב תזונתי הדומה יותר לחלב אם ופחות לחלב פרה. חלב דל סוכר ושומן ועשיר בסידן וברזל וויטמין C. כמו כן הוא טוען שהחלב טעים לשתייה. ניתן לקבל מידע ישירות ממנו - פרופ' יגיל [email protected] נועה

מנהלי פורום תזונה קלינית