שאלת תזונה לגבי תינוק בן שנה וחצי

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

13/02/2002 | 13:13 | מאת: אמא של ירדן

ירדן, בלונדיני ומקסים, תאב אוכל מרגע הולדתו. הבעיה מקבלת מימדים מעט מפחידים, כשהוא אינו פןסק מלבקש אוכל - ואכן זולל כל פירור אפשרי ללא לאות. זוהי לא הגזמה של אם היסטרית: גם במעון הוא אוכל כל הזמן, כמויות שלא יאמנו. אינני חושבת שזוהי דרך אחרת לקבל סיפוק או אהבה כי ילדי מוקף בחום כל הזמן. מה עושים? מה התפריט הרצוי? יש עיצה? תודה מראש

אמא יקרה של ירדן, האם תוכלי לתת עוד מספר פרטים, למשל מה משקלו וגובהו? מהם הרגלי האכילה שלו - כלומר מספר ארוחות, היכן אוכל אותן, מה תכולתן. גם חשוב, האם הוא ילד יחיד? האם וכיצד חשוף ל"ארוחות משפחתיות"? האם וכיצד דורש אוכל? האם זה מחליף םעילויות אחרות? האם שוכח לאכול אם עסוק במשהו שמאוד אוהב? ולסיום, איך משקלם של יתר בני המשפחה וכמה הם פעילים פיזית?

מנהלי פורום תזונה קלינית