שמן קנולה

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

26/02/2003 | 18:53 | מאת: רונית

האם תכונותיו החיוביות של שמן קנולה נשמרות גם בטיגון?

לקריאה נוספת והעמקה
27/02/2003 | 12:04 | מאת: דנה ויינר

רונית שלום, התכונה העיקרית של שמן קנולה היא תכולה יחסית גבוהה של חומצות שומן בלתי רוויות, בעיקר חד בלתי רוויות. בטיגון או חימום, החומצות הללו חשופות יותר לחמצון, וכך הן מאבדות מסגולותיהן. עדיף תמיד לצרוך את השמן במצבו הטבעי, אך אם לטגן, אז בשמן קנולה או בשמן זית. בברכה, דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית