ירקות ופירות לתינוק

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

19/02/2003 | 09:45 | מאת: איה

שלום, בני בן 4.5 חודשים. האם כדאי להתחיל להוסיף למזונו פירות וירקות. הבנתי כי כדאי להתחיל בירקות. האם נכון? באיזה ירק מומלץ להתחיל וכן באיזה פרי? נאמר לי כי לא כדאי להתחיל בגזר, אכן? האם יש להוסיף לירק עצמו תוספת כלשהי?

איה שלום! אני מנצלת את שאלתך כדי לחזור ולשלוח לינק להנחיות משרד הבריאות להזנת התינוק הבריא: http://www.health.gov.il/public/baby/feed/index.htm את מוזמנת לקרוא בעיון את הפרק לגבי מעבר למזונות משלימים. אשמח לענות לשאלות שעדיין ישארו פתוחות. נועה

מנהלי פורום תזונה קלינית