מאפינס

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

18/02/2003 | 15:27 | מאת: מאפ

כמה קלוריות במאפינס שוקולד בינוני ואם אפשר מהו הרכבו התזונתי.

18/02/2003 | 16:02 | מאת: דנה ויינר

שלום, אין דרך לדעת במדוייק מהו הרכבו של המאפינס וכמה קלוריות יש בתוכו, הואיל וישנם סוגים וגדלים שונים, וכן הרכבים שונים. הדרך לחשב הינה מאוד פשוטה, לקחת את כל הרכיבים ( קמח, שוקולד, קקאו, סוכר, ביצים וכו' ). לחשב כמות ולחשב עבור כל מוצר כמה קלוריות יש ולראות כמה מאפינס יוצאים מן הכמות הזאת ולחלק. מוצרים שלא כתוב עליהם ערך קלורי, אפשר בטבלת מזונות למצוא. בברכה, דנה

18/02/2003 | 17:00 | מאת: מאפ

לא אכפת לי לקבל הערכה גסה. תודה

מנהלי פורום תזונה קלינית