תמיכה דחופה

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

14/02/2003 | 01:20 | מאת: דלית

יש לי מספר שאלות: 1.אני צריכה לעלות 3 ק"ג במשקל במשך 3 ימים, האם זה אפשרי?אם כן ,מה הכי כדאי לאכול? (לא להמליץ לי על משקאות מועשרים) 2.האם עליה במשקל כתוצאה מאכילת שומרים כרוכה בטווח הרחוק לאי ירידה במשקל או בירידה איטית יותר מהשמנה כתוצאה מאכילה מבוקרת(פחמימות,חלבונים וכו') 3.

דלית שלום! 1. תאורטית זה אפשרי. בפועל עלייך לאכול כ - 9000 קק"ל. 2. מה זה שומרים? 3. ? בלי צחוק, אם את זקוקה לעזרה, יש הרבה מסגרות טיפוליות אליהן ניתן לפנות. בין אם תזונתיות, רפואיות, נפשיות או משולבות. אם תרצי לפרט יותר, אשמח לנסות לעזור. נועה

17/02/2003 | 00:27 | מאת: דלית

תודה רבה לך נועה,אני שגיתי בשאלה 2 והנה התיקון ועוד שאלה. האם עליה במשקל שנובעת מאכילת שומנים ומתוקים גורמת בטווח הרחוק לירידה איטית יחסית ללירידה הנובעת מאכילה מבוקרת? האם תוספת ק"ג במשקל בגוף מאכילת מתוק ושומן נחשב כק"ג במשקל בגוף מאכילת פחמימות+חלבונים וכו'?

מנהלי פורום תזונה קלינית