חלב פרה - לנועה

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

13/02/2003 | 18:11 | מאת: רון

נועה שלום רב, תודה על תשובתך לגבי הסידן ןהחלב. אכן הפעם הצלחתי לפתוח את הלינק. קראתי את המאמר, ובדיוק לפני שהשתכנעתי סופית, ראיתי בסוף הכתבה לינק למאמר דומה בנושא: http://www.tevalife.com/article.asp?id=278 המאמר הנ"ל שולל צריכת חלב. בנוסף GUBI ציין בדף הנוכחי של הפורום שהחלב מכיל חומר האוטם את ספיגת המעי. נושא הודעתו: חבל על החלב. האם הדברים הכתובים בלינק ששלחתי ודבריו של GUBI אינם נכונים? תודה, רון.

רון שלום! מבחינתי מיצינו את הנושא. תאלץ להחליט או ללמוד ולהעמיק בנושא זה בכוחות עצמך. בברכה נועה

מנהלי פורום תזונה קלינית