תזונה נכונה לאחר קיצור ...

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

13/02/2003 | 15:15 | מאת: יואל

שלום רב !!! אישתי בצעה ניתוח קיצור כיבה. ( הקיצור הכיבה עובדה על בסיס של הכנסת טבעת לגוף, יעל ידי הכנסת נוזלים למערכת הטבעת יש הקטנת הטבעת ובדרך זו יש את השליטה על כמות האוכל שמוכנס) נכון להיום היא, אוכלת רק אוכל נוזלי ( 10 ימים שלאחר הניתוח), ובעיקר בין 8-10 כוסות שתיה נכון שהיא קבלה את הפורמת של הדיטנית הקלינית של בית החולים סורוקה, חסר לה את הערכי הקלוריות לכל אבות המזון . השאלה היא האם אפשר לקבל דרך כל שהיא את טבלאות, עם יש דבר כזה של אבות המזון ( השמח לקבל בפקס 04-9082855 או במידה ויש אתר אינטרנטב נושא לקבל את כתובתו ) אודה על עזרתכם יואל שלי

13/02/2003 | 19:14 | מאת: adi

יואל, אולי לדיאטנית בסורוקה יש את אותה טבלה? אם לא, אז בכל חנות ספרים יש. עדי

יואל שלום! אני ממליצה לך בחום לא להסס ולפנות לדיאטנית המטפלת מסורוקה. אתה יכול גם וודאי להתקשר למחלקה לתזונה בסורוקה. נועה

מנהלי פורום תזונה קלינית