מים

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

11/01/2002 | 23:58 | מאת: שירי

שלום, שאלתי אותך כבר לפני כמה ימים לגבי הרתחת מים לתינוק ותודה על תשובתך. בעלי ביקש שאשאל אותך עד איזה גיל חייבים להרתיח. יש בינינו ויכוח בעניין.... תודה מראש, שירי

לשירי ובעלה שלום! מערכת החיסון של תינוקות אינה מפותחת דיה ובכדי למנוע זיהומים אנו מרתיחים את המים. לאור איכות המים רצוי להמשיך בהרגל זה כמה שרק ניתן. אין ספק שזה לא גורם נזק לתינוק, להיפך! הרתחה יכולה למנוע הנזק שבמחלות זיהומיות פוטנצליות. נועה

מנהלי פורום תזונה קלינית