שאלת פריזר

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

10/02/2003 | 14:38 | מאת: רונן קורי

היי, ארוחת הצהריים שלי מורכבת בעיקרה - אם לא כולה - מ "שניצל עוף טוב" או איזה שניצל של טבעול. ברור שאין זו דיאטה בריאה. מה ההשלכות של דיאטה שכזו? רונן ק

10/02/2003 | 22:42 | מאת: adi

היי רונן, אתה מכניס לך עוד מלא מלחים מיותרים לגוף. עדי

11/02/2003 | 14:14 | מאת: נועה ברימברג-אזרד

רונן אם ברצונך חוות דעת על הדיאטה שלך דרוש פירוט מלא יותר של אכילתך במשך היום. משום שעל סמך אכילתך בצהרים אי אפשר לקבוע זאת. יתכן שזה מה שאתה אוכל כל היום, יתכן שאתה משלים חסרים בארוחות אחרות או בין הארוחות . ולכן לא ניתן לענות לשאלתך. נועה

11/02/2003 | 14:40 | מאת: רונן קורי

ארוחת בוקר: קורנפלקס עם חלב סויה ותפוח או בננה. קפה, תה או מים. צהריים: כאמור שניצלים. לאחרונה התחלתי להויף קצת ירקות קפואים. ערב בדרך כלל שני פרוסות לחם עם חומוס או ריבה. במשך היום גזרים תפוחים בננות ולחם עם איזה ממרח. מדי פעם ביצים. דרך אגב, ידוע לך על קורנפלקס בלי תוספת של ברזל (למה התחילו להוסיף תוספים לכל מה שזז?)?

מנהלי פורום תזונה קלינית