תאריך תפוגה במזון

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

27/07/2016 | 22:51 | מאת: יעקב

שלום רב יש ברשותי אבקות מרק פטריות ובצל שפג תקפן לפני מספר חודשים וחלק פג תקפן לפני שנתיים או שלוש שנים, האם יש משמעות לתאריכי התפוגה הרשומים על קופסאות של מרקים יבשים או שניתן עדיין להשתמש בהם? האם יש בכך סיכון ? בתודה

שלום יעקב, ישנה כמובן סיבה לרישום הפג תוקף, ועדיף לא להשתמש במוצר פג תוקף ובמיוחד כאשר מדובר על כל כך הרבה זמן. ישנם סוגים שונים של מזיקים העלולים להיות במוצר בשלב זה וגם אם זה לא נראה לעין בצורה בולטת לא הייתי לוקחת את הסיכון

מנהלי פורום תזונה קלינית