נפיחות בבטן

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

23/07/2016 | 08:38 | מאת: חיים

שלום, במהלך רוב היום ובמיוחד אחרי ארוחות קיימת נפיחות בבטן, התחלתי לטפל לפני כחודש עי אכילה איטית ומבוקרת. רציתי לשאול בנוסף לזה מה הדרך הטובה ביותר להוריד את הנפיחות והגזים? האם מומלץ לטפל עי תזונה מותאמת בלבד או לשלב גם תרופה כלשהי? המליצו לי על gastro

שלום חיים, על מנת לקבל ייעוץ מסודר וליווי מתאים ממליצה מאוד לפנות לדיאטן/ית גסטרו נפיחות בבטן יכולה לנבוע מגורמים שונים, גם תזונתיים וגם התנהגותיים אבל לא רק, ועל מנת לפחות להבין את הכיוון הזה נדרש פה מעקב מסוים ע"י איש מקצוע בהצלחה

מנהלי פורום תזונה קלינית